lørdag 3. november 2007

Halloween!!!!!

Det er en god del amerikanske ekspats her i Bahrain, og siden Jonathan går på amerikansk skole, er det klart det blir en del halloween-feiring.

Onsdag var det "trick or treat" i compunden, og fredag var han invitert på fest til en annen compund. Mødrene hadde lagt ned et imponerende stykke arbeid, og det var skikkelig gjennomført. Synes jeg hørte noen sa der var over 80 barn til stede.

Ordentlig moro å få med seg!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Høres ut som dere har det gøy der nede! Nå gleder jeg meg bare til å se hva du lager med alpakkagarnet som er på vei til deg:o)
Ha en flott uke!

Anonym sa...

Det er lov å være misunnelig på temperaturen, husfruetilværelsen, spa og badeland og ultrakul bil, eller..?

Det er flott dere har det kjekt der nede. Vi her hjemme bare venter på at du skal komme hjem. Hvor mange treff har du tid til? *rydder kalenderen*

Anonym sa...

Ser ut som om dere har det virkelig flott der nede. Jeg er sånn som ikke vil flytte så mye som en kilometer. Skulle nesten ønske jeg hadde vært litt mer flyttbar. Men jeg er aaaalt for hjemmekjær. Men det er gøy å lese hvordan dere har det.

Cruzidull sa...

Hihi. Leste på netavisen nettopp: "I Bahrain kan en mannlig gynekolog kun se på kvinnens genitalier gjennom et speil, mens han utfører sitt virke."
Får håpe du slipper å oppsøke en slik, det hørtes litt tungvint ut.

Anonym sa...

Det ser virkelig ut som dere koser dere, det blir nesten som en veeeeldig lang sydentur ;-)
Syns virkelig du skal ta meg på ordet, og starte en liten butikk. Du skal se at lokalbefolkningen vil være den første til å stille seg i kø :-)
Ha en flott helg!

Linda sa...

Hei vennen!

En liten hilsen for å si at jeg savner deg noe veldig, og gleder meg vilt til dere kommer hjem til jul!!

Håper dere har det bra - med vann i bassenget og alt og det. Av bildene ser det i alle fall ut som dere har det veldig kjekt. Hvordan går det forresten med julestemningen? Er det mulig å få noe slikt i 30 graders varme i ørkenlandskap? Apropos det, jeg skulle gjerne strikket de tovete hjertene dine som du laget så mange av i fjor til jul. Du skulle vel aldri ha kommet på den ideen å ta med deg oppskriften på dem til Bahrain?!? Siden du er så interaktiv, så har du den kanskje på en link etc. et sted? Har prøvd overalt på nettet, men uten hell.
Skal sikkert hilse masse fra guttene mine - de ligger og snorker om kapp nå! Hils masse til dine! Mange gode klemmer....