mandag 11. februar 2008

På tide med oppdatering, MEN....

Jeg skulle så gjerne lagt inn noen nye bilder etter hvert, men alle forsøk har endt med total kollaps. Årsaken er at ikke mindre enn 4 kabler som bringer internett til lille Bahrain har gått til pisis de siste to ukene, så vi har slitt med dårlig og til tider ingen forbindelse. Det betyr lav surfehastighet, ingen kikking på norsk tv via internett, ingen Skype-samtaler med de der hjemme, og ikke minst, umulig å laste inn bilder på bloggen sin...

Så da får jeg bare rapportere at det har vært en kjølig januar, med så lavt som 10 grader og litt regn i begynnelsen. Men nå begynner det å bli riktig fint igjen, de siste dagene har vi hatt det vi kaller "skandinavisk sommer", med varme fine dager og litt kjøligere netter.

Det var godt å komme "hjem" til Bahrain etter juleferie, selv om det var godt å være i Norge med familien, er det fint å komme inn i sin daglige rutine igjen. Jonathan var glad for å begynne på skolen igjen, og for å se alle vennnene i compounden.

Jeg lover å prøve meg med å laste bilder igjen ganske snart, rykter sier at det er muligheter for bedring av nettforbindelse ganske snart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var kjekt med en oppdatering Anne, selv uten bilder! Om de har samme type folk ansatt til styre og stell som de har i nabolaget, kan det vel ta litt tid å få orden på linjene.. :-p

Anonym sa...

Jeg er enig med Lise, kjekt med oppdatering - uansett :-)