onsdag 20. februar 2008

Vi prøver igjen... kan man nå laste inn bilder?


Selv om ikke alle de 4 (!) kablene som bringer www til Midtøsten er reparert, og nettforbindelsen stadig er mildt sagt upålitelig, så er man jo optimist. Så derfor prøver jeg igjen meg på en liten nedlasting av bilder til bloggen, om det lykkes, lover jeg noen utfyllende rapporter senere i kveld.

Dette bilder er tatt den 29.november. Jeg holdt på med noe i huset, junior satt nede og så tv, og plutselig hørte jeg tydelig sekkepipemusikk! Vi er jo blitt vant til 5 daglige bønnerop fra de svært så nærliggende moskeene, men sekkepipe hadde vi ikke hørt før. Jeg trodde først det var tv, men en tur opp på taket forklarte saken.

En av naboene hadde besøk av en mann som var den lykkelige eier av en sekkepipe, og han syntes at solnedgang var et deilig tidspunkt å øve. Han marsjerte frem og tilbake på taket der nede (våre naboer bor i en villa med bare en etasje, vi har tre, så vi så ned på ham), og spilte riktig så vakkert. Ganske snart kom flere naboer og lurte på hva som hendte, og han hadde etter hvert et lite publikum oppå de omkringliggende hustak.

Men da solen virkelig gikk ned og bønneropene startet, var konserten over. Synd for den var flott, han kunne sine saker.

Jeg har aldri hørt sekkepipe live slik før, det måtte jeg altså til Midtøsten for å oppleve. ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Artig sekkepipehistorie og kjekt å lese litt fra deg igjen :)

Anonym sa...

Hehe, tidig! Flotte takterasser da, har dere også en sånn? Og dere mangler kanskje surt og vått vær?

Hvordan går det med strikkingen da? Har du strikket opp garnet du hadde med fra juleferien?

Anonym sa...

Åhhh, får en litt sånn Kardemomme by feeling når jeg ser husene deres. Så koselig med sekkepipemusikk da. Jeg og lurer på hvordan det går med strikkingen der nede...

Anonym sa...

Ojda, ikke greit å være uten nettforbindelse når den nesten er "navlestrengen" til hjemlandet. Da er man plutselig så mye lengre borte....

Kjekt å "se" deg igjen, venter spent på å se nye strikkeprosjekter.

Strikk i Ørska sa...

Hei:)
Det var lenge siden! Har savnet dere:) Tenker masse på dere, og håper snart å få snakket med deg igjen på Skype:)
har en gledelig nyhet, mannen har fått seg jobb igjen, startet den 20.februar:) Gjett om han er fornøyd!! Ellers så går nå dagene som normalt:)
Send en melding når du er ordentlig på nett igjen, så vi får ta oss en skarvlekveld:)

Hils guttene masse fra oss! Håper vi sees i sommer:)