fredag 31. oktober 2008

På sandvolleykamp i Bahrain

I går var vi på sandvolleyball turnering på Marina Coniche, Manama. Det er World Tour som er kommet til Bahrain, og med bare ett norsk lag, Maaseide/Horrem, syntes vi at vi burde stille opp.

Jonathan hadde med flagg, t-shirt med norsk flagg og Brann-caps (ungen er jo bergenser...). Han fikk til og med komme opp og ta bilde med gutta før kampen!Erlend og jeg har vært på flere av turneringene i Stavanger for en del år siden, og alltid kost oss med folkelivet og stemningen. Her var det noe roligere, det var tross alt innledende runder. Heiagjengen besto av oss 3 fra Norge, og kjæresten til den ene tsjekkeren som de spilte mot.

Dessverre var de unge, fulle av sprett og entusiasme, og klarte å slå Maaseide/Horrem i begge de to første settene. Hårfint, men tap er tap. Dermed er de norske gutta ute av denne runden, men en 13. plass er jo ikke ille, det er jo verdenseliten som spiller. Vi skulle likevel ønsket dem videre, det kunne vært moro å sett dem på centercourten! Håper vi får norske lag nedover til neste år også!!!Jonathan blir nok ikke svoren volleyballfan med det første. Han så på i noen minutter, så oppdaget han at skjellsanden som var kjørt inn inneholdt bitte, bitte små skjell! Så da samlet han på dem, og skal lage julegaver (hysj, ikke si det til noen!!!)Uansett, vi syntes vi hadde hatt en fin dag. Den ble avsluttet med en deilig middag på Hard Rock Cafe, Adliya. Til dessert spiste Jonathan DEN svære sjokoladekaken (eller i hvert fall deler av den...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt da, og kuuul t-skjorte!

Strikk i Ørska sa...

Hei:) Ser ut som dere hadde en flott dag:)
Her koser vi oss masse med Gizmo om dagen. Er som å ha en baby i hus:) Han er bare skjønn!

Ta godt vare på dere der nede, håper vi sees snart, savner dere.

Stor klem til dere alle 3