lørdag 8. september 2007

Litt bilder fra Bahrain
Her er et par bilder tatt paa tur i Bahrain, det foerste bildet er det nye Financial Harbour som er under bygging, de to neste bildene er fra det kjempestoere kjoepesenteret som bygges her nede, med to hoteller, flere kinoer osv. Tror aldri jeg har sett saa mange heisekraner paa ett bygg, ikke engang i Dubai!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Hjelpes så flott det ser ut som du har det!! *misunnelig* hihi.
Har lagra bloggen din, blir nok stamgjest her :) Satt lenge å lurte på kva abaya var, men skjønner det er et klesplagg,håper på bilde snart da :-)) Nyydelig hus de har fått. Og du.... håper ikkje himmelen er like blå kvar dag... hihihi :)

Anonym sa...

Så artig å høre hvordan dere har det! Det blir spennende å høre om hvordan vareutvalget hos skredderen vil utvikle seg! :-)

Anonym sa...

PS, greide å stave navnet mitt feil.....

Anonym sa...

Ja, du MÅ være flink å oppdatere her! Er utrolig koselig å følge med hvordan det går med dere!

Anonym sa...

Så kjekt å høre fra deg! Ser ut som dere har det flott. Så koselig at dere er flere som er i samme situasjon, og at dere allerede har et godt naboskap. Håper bassenget er i drift snart, for jeg mistenker at dere har det en del varmere enn oss. Huset ser kjempeflott ut! Håper du får tak i nok garn, ellers så gir du en lyd, ok? Kjekt med en skredder som er lydhør da:-) Stor klem fra Vivi under paraplyen.

Anonym sa...

Se her ja, en blogg i fart! Det høres veldig spennende ut med et internasjonalt nabolag. Har Junior begynt på skole?

Jeg skal selvsagt også holde meg oppdatert på livet i Bahrain gjennom bloggen din.

Anonym sa...

Så kjekt å følge bloggen din, Anne!! Jeg ble rent misunnelig her. Og hvis du trenger garn, så flyr jeg gjerne det ned til deg ;-) Og et svæææært kjøpesenter i nærheten er heller ikke å forakte. Klem

Anonym sa...

Det blir spennende å følge med deg her Anne! Gleder meg til bilde av reisdyrabayane! Flott at dere ser ut til å komme i orden i ett okei nabolag! KLem Merete

MIN BLOGG sa...

HEI!
Her såg det virkelig fint ut, spesielt den blå himmelen,he,he. :o) Er nok litt misunnelig når det gjelder den,ja, og så litt av temperaturen da.Spesielt nå når det begynner å bli kaldere her hjemme :o)
Vi kommer nok sikkert til å følge med hvordan det går med dere.

klem til dere alle fra
Heidi