lørdag 8. september 2007

Litt om hvor vi bor


Vi har leid et stort deilig hus i Bahrain, det er helt nytt og ligger i en saakalt "compund", dvs flere hus som ligger innenfor en mur, med portvakt osv, samt et fellesanlegg med svoemmebasseng, treningsrom, tennisbane osv. Her ser dere bilder av huset, og gaten er litt saann "Wisteria Lane", forhaapentligvis vil vi unngaa tilsvarende intriger. :-)Vaar coumpond heter Lari Park, og enda er vi mindre enn 10 familier som er flyttet inn. Fellesanlegget er ikke ferdig, det kan nok enda gaa noen uker, for ting tar litt mer tid her nede.


Men husene er som sagt store og deilige, og fordelen med aa flytte inn i en ny compund er at alle andre ogsaa er nyinnflyttet og dermed kontaktsoekende, og det har vist seg aa vaere en stor bonus, for baade barn og voksne. Etter bare noen uker har vi et flott nabomiljoe, og barna leker sammen i gaten paa tvers av aldersforskjeller og ulike spraak. Saa langt har vi representanter fra USA, Nederland, Danmark, Frankrike, Canada og ikke minst oss fra Norge.Vi gleder oss til fellesarealet er ferdig, og haaper det ikke gaar vinter og vaar (bokstavelig talt) foer vi kan slippe barna loes i det flotte svoemmebassenget. Naa venter vi visstnok bare paa stroem, men ryktet sier at det ikke bare er det som mangler... :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så spennende, synes dere er tøffe som bare pakker å drar.
Høres ut som en fin plass dere skal bo, gleder meg til å følge med her i bloggen din :-)

Anonym sa...

Hei, heldige dere, var en tur i Bahrain i 2005, min mann var på møte i Saudi, jeg kom jo ikke inn der, så jeg bodde på hotell i Bahrain. En venninne som bor i Rihjad kom ned og besøkte. vi hadde det fint. Ser ut til at der er fint å bo og masse å se. Vi bor for tiden i USA. Skal bli gøy å følge bloggen din, jeg er helt fersk på blogging, har ikke helt fått sving på dette ennå. Ha en fin helg, hilsen Hanne i Houston
http://www.siddis-in-houston.blogspot.com/